Utgångspris: 3 395 000 kr

Beskrivning av Villa Åkervägen 1

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 95 m²
  • Byggår: 1965

Välkommen till detta drömlika familjehem!

Beläget i det idylliska Taberg välkomnar detta hus dig med öppna armar till en oas av komfort och utrymme, perfekt för familjen som söker det ultimata boendet. Ditt nya hem har genomgått en smakfull renovering och bjuder in med nyare ytskikt som badar i ljusa och harmoniska färger. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en behaglig atmosfär där du och din familj kan trivas och skapa minnen för livet.

Stig in i de rymliga rummen och känn hur stressen från vardagen smälter bort. Med flera sovrum erbjuds gott om utrymme för varje familjemedlem att skapa sitt eget personliga friställe. Här finns plats för både lek och vila, där vardagslivets alla ögonblick blir till minnen. Övervåningen har tre sovrum och stora gemensamma ytor i vardagsrummet. Här finns en härlig kamin som värmer kalla dagar. På undervåningen är det omsorgsfullt renoverat med vattenburen golvvärme. Här finns både gemensamma ytor och fler sovrum att tillgå.

Utanför dörren väntar en frodig trädgård där barnen kan leka fritt och husdjuren kan ströva omkring. Låt sommarkvällarna fyllas med skratt i ditt alldeles egna uterum och här blir grillkvällarna ombonade och mysiga.

Tabergs natursköna omgivningar erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv och avkoppling, med vackra promenadstråk och naturreservat i närheten.
Denna bostad har närhet till förskola, grundskola, Taberg Centrum och skogspromenader samtidigt som den ligger avskilt. Utsikten över Tabergs topp är fantastisk och området präglas av lugn och trevliga grannar.

Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare Eveline Ahx på 073 501 13 12
eller [email protected] för frågor om bostaden. Anmäl dig till visningen via hemsidan.

Välkommen hem!

Karta för Åkervägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-taberg-jonkopings-kommun-akervagen-1-21297041

Avstånd till vatten: 950

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56240