Utgångspris: 2.495.000 kr

Beskrivning av Villa Ågatan 10

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 171 m²
  • Byggår: 1973

Välkomna hem till denna storslagna villa, perfekt belägen på Ågatan 10 i det idylliska Skillingaryd. Med en boarea på 171 kvadratmeter och sju rymliga rum är detta hemmet som du och din familj alltid drömt om.

Den charmiga fasaden välkomnar och bjuder på en nostalgisk känsla av hemtrevnad som sträcker sig in i själva huset. Den praktiska planlösningen gör detta hem perfekt för såväl avkoppling och vardagsliv. Med stora fönster som ger härligt ljus och utsikt över trädgården, blir varje rum fyllt med en känsla av ljus och rymd.
Den öppna planlösningen gör att man har kontakt med alla i huset, köket som är ”Husets Hjärta” är rymligt och har en härlig köksö med en inbyggd inductionshäll med god plats för att laga maten samtidigt när man ser matgästerna och kan vara tillsammans. Bra plats för många att sitta ner vid matbordet.
Intill ligger ett rymligt vardagsrum med ett underbart parkettgolv i stavparkett, stora fönster vilket ger en härlig känsla i rummet, intill ligger ”Masters Bedroom” intill ett stort Spa rum, tänk att ta ett bubbelbad innan sängdax, en avslappnande känsla med ett varmt och bubblande bad.

Det finns tre sovrum i en ”barndel” ihop med ett mindre tv-rum samt härlig öppen spis som bjuder på en mysig och go värme. Även en toalett intill.

Ovanplan ligger en möblerbar hall med kattvindar och garderober , även ett stort rum med härliga takfönster, idag används det som ett gästrum/sovrum men går utmärkt att ha som ett perfekt tonårsrum.

Trädgården har en fantastisk storlek och erbjuder gott om utrymme för att umgås med familjen och vänner i privata och lugna omgivningar.

Charmen och attraktionen hos detta hem är en fin upplevelse.
Huset är besiktigat och energi deklarerat.

Närhet till orter runt om Skillingaryd är Gnosjö regionen som endast är 20 minuter bort med bil, likaså Värnamo och Jönköping. Finns även 500 bussen som köres mellan Värnamo och Jönköping varje timme.

Välkomna till ev ert nästa hem.

Karta för Ågatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vaggeryds-kommun-agatan-10-21292385

Avstånd till vatten: 1400

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: