Utgångspris: 725 000 kr

Beskrivning av Villa Åforsvägen 31

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 95 m²
  • Byggår: 1942

Välkommen till Åforsvägen 31, beläget i det natursköna Fågelfors. Denna trevliga villa erbjuder ett naturnära läge med nära till Klobosjön, vilket ger dig möjligheten att njuta av både vatten och grönska året runt. Fastigheten är vackert belägen med åkrar runtomkring, vilket skapar en lugn och avskild atmosfär.

Bostaden är välplanerad och erbjuder funktionella utrymmen som passar perfekt för en familj. På tomten finns även extra byggnader som ger ytterligare möjligheter för hobbyverksamhet, förvaring eller gästboende. Den stora tomten ger utrymme för trädgårdsodling, lek och utomhusaktiviteter. Här kan du skapa din egen oas med blomsterbäddar, fruktträd och kanske en egen köksträdgård.

Läget är perfekt för den som söker ett fridfullt och enskilt boende men ändå vill ha närhet till bekvämligheter. Fågelfors skola och affär ligger inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Dessutom har du sjön och naturen precis intill, vilket ger fantastiska möjligheter för friluftsliv, fiske och avkoppling.

Åforsvägen 31 är ett hem med mycket att erbjuda. Det fridfulla läget, den stora tomten och närheten till både natur och samhällsservice gör detta till en perfekt plats för dig som vill ha det bästa av två världar. Missa inte chansen att bli ägare till denna charmiga villa. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Karta för Åforsvägen 31

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-fagelfors-hogsby-kommun-aforsvagen-31-21356365

Avstånd till vatten: 200

  • Högsby kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57972