Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Adelgatan 5C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 73 m²
  • Byggår: 1958

Två trappor upp på Adelgatan 5C presenteras nu en alltigenom komplett trerumslägenhet. Hemmet som inte önskar något övrigt att önska erbjuder dig som ny ägare nya golv, ytskikt och kök. Detta innebär att detta är lägenheten för dig söker ett hem där du kan ställa in möblerna och börja trivas från första sekund. Utöver det klanderfria skicket har bostaden rikt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck och bra förvaring med klädkammare/förråd.

Hemmets 73 kvadratmeter har en planlösning med inbjudande känsla. Till vänster ligger ett av sovrummen och det är i bra storlek. Härnäst uppenbarar sig köket med alla rätt. Här finns två fönster som bidrar till fint ljus, det är utmärkt förvaring tack vare mycket skåp och det finns bra utrymme för matbord. Det helkaklade badrummet nås via hallen. Härnäst uppenbarar sig det fina vardagsrummet som erbdjuder flertalet möbleringslösningar, via rummet nås balkongen som säljarna haft stor glädje utav.

Här bor du på trivsamt läge och i välskött förening med härlig gemenskap. I närområdet finns grönskande omgivningar med mysiga promenadstråk, förskola/skola, mataffär samt annan service. Dessutom finns goda kommunikationer med busshållplatser bara en kort promenad bort och fina cykelvägar som leder dig in till stadspulsen.

Karta för Adelgatan 5C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-funkabo-kalmar-kommun-adelgatan-5c-21302930

Avstånd till vatten: 750

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39350