Utgångspris: 4 595 000 kr

Beskrivning av Villa Åbrandtsgatan 7

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 1909

Tegelviken, ett av Kalmars absolut mest eftertraktade villakvarter vill nu hälsa en ny familj välkommen till området. På lugna Åbrandtsgatan närmare bestämt nummer 7 står en välskött och charmig villa redo att nu byta ägare.

Huset du har framför dig är på pappret 105 kvadratmeter men väl på plats uppleves det betydligt större än så. Den rymliga känslan får du tack vare tilltalande planlösningen, de sociala ytorna och att varje kvadratmeter har fördelats på allra bästa sätt. Detta 1,5- planshus med källare kan tack vare sin fördelaktiga takvinkel mer betraktas som ett tvåplanshus. Villan är fördelad på ett ombonat sällskapsrum, hemtrevligt kök, mysigt uterum, två sovrum och ett helkaklat duschrum. På källarplan finns en gillestuga som nuvarande ägare använder som gästrum, förråd och tvättstuga.

Nuvarande ägare med familj har på senare tid renoverat huset på ett smakfullt sätt. Allt från kök, badrum och nya ytskikt till att dem utvändigt har dränerat, målat, byggt altan och lagt nytt tak. Som du märker är huset väldigt välskött vilket gör att du som ny ägare bara kan flytta in och börja trivas från första stund. Den mysiga och lummiga trädgården ligger i ett perfekt läge där du får eftermiddags- och kvällssol. Den härliga altanen och det inglasade uterummet ger dig fler fina ytor att umgås på. På tomten kan du skörda äpplen, päron och plommon och du har flera uteplatser i olika väderstreck att välja mellan.

Har du två eller kanske till och med fler fordon än så? Inga problem, du kan placera dessa på uppfarten eller i garaget.
Du bor i ett lugnt och familjärt område som passar alla familjekonstellationer. På promenadavstånd och cykelavstånd når du badplats, bryggor, lekplats, friluftsområde och motionsslinga men också välsorterad matbutiker, skola/förskola, sjukhuset och även in till centrala Kalmar.

Får du den äran att bosätta dig här på Åbrandtsgatan 7 så kan vi utlova att du får ett boende med en riktigt fin känsla och en hög boendekvalitét. Önskar du snabbt tillträde går det bra.

Väl mött på visning!

Karta för Åbrandtsgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-tegelviken-kalmar-kommun-abrandtsgatan-7-21296357

Avstånd till vatten: 1100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39244