Småland i våra hjärtan

Kategori: 3 rum (Sida 1 av 16)

Slakthusgatan 9 – 3 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 3.800.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Slakthusgatan 9

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 81 m²
 • Byggår: 2023

Högt upp på 9:onde våningen med fantastik utsikt! Här bor du i ett helt nytt område där du har strandpromenaden utanför dörren och citylivet en kort promenad bort. Lägenheten är inflyttningsklart i slutet av maj 2023. Välkomna till denna läckra gaveltrea där du avnjuter din nya vardag. Dubbla balkonger i två väderstreck varav en inglasad. Balkongerna vetter åt söder och väster. Generös planlösning med kök och vardagsrum som går ihop. Stor matplats passar dig som gillar att ha familjen/gästerna samlad då både till vardags och till fest. Alltid nära familjen/gästerna när man fixar middagen eller helgens brunch. Bostaden har gott om förvaring bl.a två klädkammare. Rymligt badrum inrett med både tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc. Två mysiga ombonade sovrum. Bättre kan det knappast bli!

Karta för Slakthusgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-jonkopings-kommun-slakthusgatan-9-19585335

Avstånd till vatten: Mindre än 50 m till vatten (Munksjön)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55302

Furugatan 7A – 3 rum – Vimmerby kommun

Utgångspris: 575.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Furugatan 7A

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 72 m²
 • Byggår: 1965

I denna 3:a bor du högt med utsikt och stor inglasad balkong som förlänger säsongen för härliga utekvällar. Rymligt vardagsrum, ett stort och ett litet sovrum, badrum och kök. Föreningen är stabil med god ekonomi, fiber finns självklart. I området finns gott om grönytor och parkeringsplatser. Välkomna att boka er för visning via vår hemsida.

Karta för Furugatan 7A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-furan-vimmerby-kommun-furugatan-7a-19582266

Avstånd till vatten: Ungefär 2,2 km till vatten (Bodasjön)

 • Vimmerby kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 59834

Lasarettsgatan 39A – 3 rum – Vetlanda kommun

Utgångspris: 595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lasarettsgatan 39A

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 80 m²
 • Byggår:

Ljus och rymlig hörnlägenhet om tre rum, kök, badrum och en inglasad balkong. Lägenheten är belägen på tredje våningen vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Utöver badrummet så är lägenheten i ett välskött originalskick där man själv har möjlighet att renovera efter eget tycke och smak. I den inre reparationsfonden finns för närvarande 14.000:- vilken följer lägenheten. Välkommen på visning!

Karta för Lasarettsgatan 39A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-stensakra-vetlanda-kommun-lasarettsgatan-39a-19581785

Avstånd till vatten: Ungefär 1,4 km till vatten (Emån)

 • Vetlanda kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod:

Sikvägen 12 – 3 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 2.900.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sikvägen 12

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 90 m²
 • Byggår: 2016

Redan vid hallen stannar man upp och säger ”Wow”. Med Sveriges näst största sjö alldeles utanför så erbjuds inte bara en fantastisk lägenhet, utan en boendeupplevelse som på många vis är unik. Ett läge som verkligen ramar in boendemiljön på ett trivsamt sätt via vardagsrummets generösa fönsterpartier från golv till tak. Här väntar exklusiva och stilfulla material, ekparkett golv med golvvärme och en komplett utrustad bostad. Takhöjd om 2.7 meter och stor inglasad balkong. Förvaringsmöjligheterna i bostaden är dessutom många och väldigt bra! Lägenheten som är hela 90kvm räcker till både dig själv såväl som när vännerna kommer på besök. Som om inte lägenheten vore nog har du som boende möjlighet att ta hissen upp till takterrassen, gästlägenheten och bastun, Lyxigt värre! Stort plus är även att garageplats finns till lägenheten om det önskas. Ett hem som kommer med många mervärden med rofylld natur utanför dörren, takterrass med sällsynta vyer och bastu. Det är enkelt att se varför Solsidan är ett av de mest populära nybyggnadsprojekt som ur många aspekter är helt unikt. Fina recensioner och hög trivsel från de boende bekräftar projektets och lägets kvalité. Är det läge för ett kvällsdopp kan du slänga på badtofflorna och traska ner till någon av de närliggande bryggorna, nära bostaden finns en rad olika badplatser att välja emellan. Ett helt fantastiskt läge att leva och bo på! Välkommen på visning!

Karta för Sikvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-norrangen-jonkopings-kommun-sikvagen-12-19581940

Avstånd till vatten: Ungefär 100 m till vatten (Vättern)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56136

Persmåla 605 – 3 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 500.000 kr

Beskrivning av Villa Persmåla 605

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 57 m²
 • Byggår: 1928

Småhus 1 ½ plan beläget i Persmåla, 3 mil nordväst om Kalmar. Inredd vind och källare. Trädäck om 25 m² under plasttak. På tomten finns ett fristående dubbelgarage samt två mindre byggnader.

Karta för Persmåla 605

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-rockneby-kalmar-kommun-persmala-605-19581915

Avstånd till vatten: Ungefär 1,9 km till vatten

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39592

Tellusgatan 30 – 3 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 2.550.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tellusgatan 30

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 75 m²
 • Byggår: 2021

Bostaden säljs på ritning med chans till inflytt redan under Maj månad – år 2023! Välkommen till Brf Ekbacken. En kvadratsmart 3:a med både balkong och en uteplats där man kan njuta morgon och kväll. Ett perfekt boende för dig som vill bo nära till naturnära Bondberget och city. Här har du en lägenhet med alla bekvämligheter där du kan styra din dag fullt ut. Cirka 75 fräscha och välplanerade kvm med genomgående hög standard såsom vitt Vedum-kök såsom induktionshäll, inbyggnadsugn/mikro, diskmaskin, fläkt samt kyl och frysskåp. Badrummet är utrustat med kakel och klinkers, kommod, WC, duschhörna bakom klarglasdörrar. Vardagstvätten löser du smidigt med både tvättmaskin och torktumlare. Vardagslyx! Inne i bostaden finner du även gott med garderober och ett städskåp med goda förvaringsutrymmen! Lägenhetsförråd inne i bostad – se planritningen. Här har du även balkong och uteplats med både öst och västläge. Förråd och förvaring i lägenheten som kan göras om till kontor eller klädkammare. Stort kök i vinkel där du kan tillaga trevliga middagar! Härligt allrum där du har mycket bra ljusinsläpp och utgång till den härliga balkongen. Lägenheten erbjuder även ett fint helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Dubbla sovrum där det ena har utgång till trevlig uteplats ut mot innergården. I naturreservatet finns härliga strövområden med gott om vandringsvänliga stigar. Går du upp på berget från Kungsängen kommer du till mysiga ekskogar. På vintern kan du åka skidor här, både längdskidor och utförsåkning. Flerbostadshuset pryds med stående träfasad och radhusen med liggande. Taken täcks av naturgrå takpannor, varvat med vackra takkupor. I närområdet finns frisör, gym och vårdcentral. Många skolor och förskolor. Här blir hämtningar och lämningar enkla. I området finns många skolor och förskolor att välja bland – montessori, särskola, grundskola, idrottsgymnasium och praktiska gymnasiet. Välj bland Sandagymnasiet, Birkagården, Internationella engelska skolan och Österängsskolan. Birka, Barnens hus och Storängen är tre förskolor som alla ligger på bekvämt gångavstånd. Bra kommunikationer. Här bor du med närhet till både Jönköping och Huskvarna. Det finns även bra bussförbindelser mellan Jönköping och Huskvarna som passerar vid Kungsängsvägen i området. Hem för en sundare morgondag https://peabbostad.se/projekt/jonkoping/ekbacken/ Förbered er gärna genom att: Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process. Välkommen att kontakta mig: Tel: 0731-521 030 Mail: [email protected]

Karta för Tellusgatan 30

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kungsangen-jonkopings-kommun-tellusgatan-30-19581396

Avstånd till vatten: Ungefär 1,3 km till vatten (Vättern)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55462

Jeanssongatan 13 – 3 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 6.090.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jeanssongatan 13

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 130 m²
 • Byggår: 2022

På Jeanssongatan 13 bor du insynsskyddat med en spektakulär panoramavy och havets skådespel i blickfånget. Så nära himmel och hav du kan komma. Bostadens placering på första parkett resulterar i underbart ljus, påtaglig rymd och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Din djupa balkong, placerad under tak, sträcker sig över husets gavel i öster till gaveln i väster. Balkongen mäter in på imponerande 68 kvadratmeter. Du läste rätt, sexioåtta. Låt blicken vandra och njut av lugnet från vågornas kluckande och havets brus. Även interiört är arkitekturen lätt och luftig. Här är havet i fokus. 130 kvadratmeter fördelat på 3 rok och kök med möjlighet att skapa ett tredje sovrum och därmed få en fyra. Denna bostad passar dig som vill ha ett hem utöver det vanliga och som gillar öppna ytor. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum för fina stunder med goda vänner och gemensam samling runt köksön. Skjutdörrar ut mot balkongen binder samman ute och inne och ger ännu större plats för härliga fester. Planlösningen har en tydlig avgränsning mellan öppna ytor och privata rum. Det moderna och praktiska tänket gör sig synligt i såväl den öppna planlösningen som bekvämligheten med två badrum och ett separat tvättrum. Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt alldeles utanför fönstret. Kompassen ligger precis vid strandpromenaden med fri sikt över sundets skiftande färger, vågrörelser och molnformationer. Husets ljusa fasad, bronserade balkongräcken och nätta volym bidrar till det eleganta intrycket. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss direkt från markplan till våningsplanet och direkt närhet till bad och båtliv. I avgiften ingår värme, vatten, en parkeringsplats under tak och ett förråd.

Karta för Jeanssongatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-varvsholmen-kalmar-kommun-jeanssongatan-13-19580183

Avstånd till vatten: Mindre än 50 m till havet

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39251

Västerliden 7D – 3 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.675.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Västerliden 7D

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 66 m²
 • Byggår: 1948

Vi befinner oss i Huskvarna, i en lägenhet med en genomgående hög och modern standard. En fantastisk trea som nuvarande ägare har rustat upp och satt sin egna prägel på. Här sprids en känsla som om bostaden vore ny, allt är i toppskick. Förutom lägenhetens pricksäkerhet interiört befinner vi oss även i en trygg och stabil förening. Bostaden präglas av en genomtänkt planlösning med fina materialval i fokus. Interiören är genomgående mycket elegant och tidsenlig med högkvalitativa materialval i samspel med den ljusa golv som sträcker sig över hela bostaden. Ljus och välkomnade hall som blir bostadens mittpunkt och härifrån når du samtliga rum. Lägenheten är väldisponerad med ett välutrustat och stilfullt kök, två sovrum i bra storlek med praktisk förvaring i det stora sovrummet samt ett socialt vardagsrum. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som vetter ut mot Folkets Park. Nämnvärt – under 2022 bytte föreningen ut samtliga balkongen till helt nya! På gångavstånd finns matvarubutiker, restauranger, vårdcentral och all annan handel. Promenaden tar dig bland annat till ICA Kvantum, Pizzeria Majstången, Folkets Park och mycket goda förbindelser både via tåg och buss. Föreningen inkluderar värme, vatten, bredband, trappstädning och försäkring i avgiften. Att leva och bo i Brf Majstången innebär lugnt boende med hög bekvämlighet. Varmt välkomna att uppleva en gaveltrea i toppskick.

Karta för Västerliden 7D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-vasterliden-jonkopings-kommun-vasterliden-7d-19580298

Avstånd till vatten: Ungefär 300 m till vatten (Kåvasjön)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56133

Vita Lammets Väg 48 – 3 rum – Kalmar kommun

Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vita Lammets Väg 48

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 81,5 m²
 • Byggår: 1989

Just nu erbjuder säljaren att stå för månadsavgiften från 1 mars – 31 augusti 2023 vid ett köp för utgångspris och uppåt med tillträde innan 1 mars 2023! Vill du ha villakänsla med trädgård och egen carport men önskar bekvämligheten att bo i en bostadsrättsförening? Då har vi rätt bostad för dig! Vi kan nu presentera en trea i markplan med troligtvis det bästa läget i området. Här är det begränsad insyn och baksida med sol hela eftermiddagen fram till solen går ner på kvällen. Dessutom finns två riktigt bra uteplatser samt en del som är inglasad. Planlösningen är fördelad på rymligt kök, vardagsrum, två bra sovrum, en stor klädkammare på 160 x 280 cm, badrum och tvättstuga. Här kan du bo för mindre än 10 000 kr i månaden! (Kontakta ansvarig mäklare för en individuell boendekostnadskalkyl) Föreningens område är lugnt och välskött med närhet till natur och fina gångstråk, havet, golfbana, Coop, skola och fin fina bussförbindelser.

Karta för Vita Lammets Väg 48

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-bjorkenas-kalmar-kommun-vita-lammets-vag-48-19327037

Avstånd till vatten: Ungefär 350 m till havet

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39359

Strandvägen 14B – 3 rum – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strandvägen 14B

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 90 m²
 • Byggår: 1952

Bostäderna på Norrängen är kända för att ha en fantastisk kvällssol och ett underbart utsiktsläge över Vättern. Detta är inget undantag. Här bor du på andra plan och har utsikt över Vättern från vardagsrummet. Dessutom ingår en inglasad balkong med ett läge där solen strålar ner långt in på kvällen. Bostaden är välplanerad med två rejäla sovrum, badrum med dusch, ett trivsamt kök med bra arbetsytor. Vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöblemang samt utgång till balkong. Ett perfekt boende med hög trivselfaktor tack vare sina härliga ytor och genomgående mycket bra standar. Lägenheten har en perfekt planlösning för dig som gillar öppna ytor med mycket rymd. Norrängen är ett lugnt bostadsområde där både villor och bostadsrätter samsas med varandra. Härifrån kommer du snabbt ut på E4.an och vidare både söderut och norrut, det tar cirka tio minuter med bil in till centrala Jönköping och i närområdet finns allt från välsorterade matbutiker till små mysiga caféer. För mer info kontakta ansvarig mäklare Jenny Eriksson på 073- 376 97 09

Karta för Strandvägen 14B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-norrangen-jonkopings-kommun-strandvagen-14b-19018438

Avstånd till vatten: Ungefär 50 m till vatten (Vättern)

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56136
« Äldre inlägg